ik-speel-lees-jij-mee.reismee.nl

Met de wijzers van de klok mee

De 43 meter hoge Bouddha stupa is de grootste van de wereld.

Reacties

Reacties

Karin Groenveld

Ha Ageeth! Jeetje time flies, is het alweer meer dan drie weken dat je nl achter je hebt gelaten. Wat leuk om je verhalen te lezen! Zo reizen we ook een beetje met je mee! Ik hoop dat je je een beetje thuis voelt daar ! Liefs Karin

Marja

Ha Ageeth,
Boeiende belevenissen zeg...ik slurp je verhalen op!! Heb je de fiets al aangeraakt? En is het nog te doen met driemaal daags rijst?
Leuk dat het zo klikt met de monniken... en dat dat juist net de optie was die je niet wilden. In al zn wijsheid heeft de Dalai Lam ooit gezegd: ‘Sometimes not getting what you want is a wonderful stroke of luck’

Grtjs Marja

Margriet

Wat weer een mooi verhaal. Fijn dat je je draai hebt kunnen vinden in het Boeddisme. Heb je al een stukje kunnen fietsen in Katmandu of is dat onmogelijk op de ongeasfalteerde wegen?
Wat gaat de tijd snel he? Hier is het inmiddels flink koud aan het worden, de winter (nou ja, eerst herfst) kondigt zich aan. Van vallende blaadjes op de sporen en fietspaden heb jij iig geen last. Wat heerlijk om zo lang in een andere cultuur, landschap en omgeving te verkeren.
Als je alleen bent en reist, kom je vast ook snel in gesprek met anderen. Dat levert vast weer mooie inzichten op.
Ik blijf je volgen.
gr. Margriet

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!